Υπαναχώρηση

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω email ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2108041760 (Βριλήσσια) ή 2108990965 (Βριλήσσια), την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε πληρώσει. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει συνοδεύονται από τα αντίστοιχα νόμιμα παραστατικά. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων παρακαλώ σημειώστε πως το ποσό αφορά μόνο το κόστος των προϊόντων και δεν περιλαμβάνει κόστος μεταφορικών ή αντικαταβολής.

Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων
Σημειώστε παρακαλώ ότι για την περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με κάποιον εκπρόσωπο μας.

Στην περίπτωση που το δέμα σας έχει παραδοθεί με την εταιρεία ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα-Πόρτα και θέλετε να το αλλάξετε, μας στέλνετε πίσω το δέμα καλώντας στο τηλέφωνο 11120 για το παραλάβει ένας υπάλληλος από την εταιρεία ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα-Πόρτα με χρέωση δίκη μας. Τα μεταφορικά της καινούριας αποστολής σε αυτή την περίπτωση είναι 4€ ανεξαρτήτως συνολικού πόσου της παραγγελίας. Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα – Πόρτα. Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Στην περίπτωση που το δέμα σας έχει παραδοθεί μεσώ συμβατικής μεταφορικής εταιρίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας πούμε τα βήματα που θα ακολουθήσετε.

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής με υπαιτιότητα της εταιρείας μας ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.

Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία με εκπρόσωπό της εταιρείας μας.