Δωροεπιταγές

 

Επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη σας και σας προσφέρουμε Δωροεπιταγές Αξίας 30, 50, 120 & 150 € για τις αγορές σας!

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας (και την επιβεβαίωση της πληρωμής) σε προϊόντα που συνοδεύονται από δωροεπιταγή (υπάρχει ειδική σήμανση στη σελίδα του προϊόντος), λαμβάνετε κουπόνι με κωδικό εξαργύρωσης για τις επόμενες αγορές σας.

Η αξία της δωροεπιταγής εμφανίζεται στη σελίδα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, προσθέτετε τον κωδικό κουπονιού που έχετε λάβει στο e-mail σας. Έτσι, το ποσό της δωροεπιταγής αφαιρείται από το τελικό ποσό της παραγγελίας σας.

Για να εξαργυρώσετε το κουπόνι είναι απαραίτητο να έχετε πρώτα κάνει εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Επιλέγοντας να αγοράσετε ένα barbecue αξίας 1500€, που συνοδεύεται από σχετική δωροεπιταγή, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας  θα λάβετε στο e-mail σας κουπόνι αξίας ίσης με την δωροεπιταγή.

Άμεσα μπορείτε να προβείτε στην εξαργύρωση του κουπονιού με την δημιουργία μιας νέας παραγγελίας με τα προϊόντα που επιθυμείτε αξίας μεγαλύτερης από την αξία της δωροεπιταγής και αφαιρώντας το εκπτωτικό κουπόνι ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.

Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τα αξεσουάρ που θα συνοδεύσουν το barbecue της επιλογής σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Το πρόγραμμα Δωροεπιταγών δεν ισχύει για αγορές προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά ή σε σετ προσφοράς με μειωμένη τιμή.
  • Το πρόγραμμα Δωροεπιταγών επίσης δεν ισχύει για αγορά ψησταριάς με χρήση εκπτωτικού κουπονιού.
  • Το πρόγραμμα Δωροεπιταγών παύει να ισχύει όταν επιλέγετε να αγοράσετε με άτοκες δόσεις.

Σε περίπτωση που λάβετε κουπόνι εξαργύρωσης ενώ στην αγορά σας ισχύει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, το κουπόνι θα θεωρείται άκυρο και δεν θα έχετε δικαίωμα να το χρησιμοποιήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε εδώ