Η εταιρεία General Gas – Καρκανίδης Γεώργιος & ΣΙΑ E.Ε., εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία Συσκευών Φυσικού Αερίου και Υγραερίου.

Στη διάθεση σας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και προς την τσέπη του καταναλωτή, τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα και που είναι αποδοτικά, αυτόνομα, εύκολα στη χρήση, γρήγορα, οικονομικά, υγιεινά και πρακτικά.

Η τεράστια ποικιλία από συσκευές και αξεσουάρ που θα βρείτε σε εμάς, είναι παντός καιρού και είναι σίγουρο πως θα σας ικανοποιήσουν και θα σας δείξουν έναν εναλλακτικό και πιο έξυπνο τρόπο ζωής, με πολλά προτερήματα.

H General Gas που βρίσκεται δυναμικά στο χώρο του Φυσικού Αερίου και του Υγραερίου εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια είναι μια οικογενειακή επιχείρηση   που ιδρύθηκε το 1965 και στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται η οικογένεια Καρκανίδη.

Η εταιρεία General Gas, που ξεκίνησε το 1965 ως VIOPAK – GENERAL GAS με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία θερμαστρών υγραερίου, καμινέτων υγραερίου καθώς και μικρές κουζίνες υγραερίου, έχει αναπτυχθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, επιτυγχάνοντας πολύ δυνατές και σταθερές συνεργασίες με γνωστούς και μεγάλους οίκους του εξωτερικού και έχοντας εμπειρία, γνώση και επαφή με τον πελάτη, η General Gas προσφέρει υψηλής ποιότητας και απόδοσης συσκευές φυσικού αερίου και υγραερίου, άρτια και συνεπή παράδοση, τεχνική υποστήριξη και επίδειξη των προϊόντων της.

Στην διάθεση προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον και προς την τσέπη του καταναλωτή, τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα και που είναι αποδοτικά, αυτόνομα, εύκολα στη χρήση, γρήγορα, οικονομικά, υγιεινά και πρακτικά.

[widgetkit id=”11″]