Συσκευές αερίου για όλους

Μπάρμπεκιου | Κουζίνες | Αξεσουάρ Μαγειρικής | Τζάκια

Ειδικοί στο ψήσιμο με αέριο! Ειδικοί στο ψήσιμο με κάρβουνο!

Η εταιρεία General Gas – Καρκανίδης Γεώργιος & ΣΙΑ E.Ε., εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία Συσκευών Φυσικού Αερίου και Υγραερίου.

Στη διάθεση σας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και προς την τσέπη του καταναλωτή, τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα και που είναι αποδοτικά, αυτόνομα, εύκολα στη χρήση, γρήγορα, οικονομικά, υγιεινά και πρακτικά.

Η τεράστια ποικιλία από συσκευές και αξεσουάρ που θα βρείτε σε εμάς, είναι παντός καιρού και είναι σίγουρο πως θα σας ικανοποιήσουν και θα σας δείξουν έναν εναλλακτικό και πιο έξυπνο τρόπο ζωής, με πολλά προτερήματα.

H General Gas που βρίσκεται δυναμικά στο χώρο του Φυσικού Αερίου και του Υγραερίου εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια είναι μια οικογενειακή επιχείρηση   που ιδρύθηκε το 1965 και στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται η οικογένεια Καρκανίδη.

  • Μπάρμπεκιου. Ψησταριές Αερίου, Κάρβουνου, ηλεκτρικές. Με ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικά για τα επόμενα 30 χρόνια.
  • Οικιακές Κουζίνες αερίου/υγραερίου, μικτές και φυσικού αερίου.
  • Επιτοίχιοι λέβητες κεντρικής θέρμανσης-νερού υγραερίου και φυσικού αερίου.Radiant
  • Τζάκια υγραερίου, φυσικού αερίου και ηλεκτρικά. Faber
Broil King
Primo
Kai
Skeppshult
Boska
Teak Haus
Din Gas
Ballarini
AMT Gastroguss
Garcima
Alfa
Proq
Generalgas
Traeger
Firemagic
Lofra
Radiant
La Germania

Η εταιρεία General Gas, που ξεκίνησε το 1965 ως VIOPAK – GENERAL GAS με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία θερμαστρών υγραερίου, καμινέτων υγραερίου καθώς και μικρές κουζίνες υγραερίου, έχει αναπτυχθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, επιτυγχάνοντας πολύ δυνατές και σταθερές συνεργασίες με γνωστούς και μεγάλους οίκους του εξωτερικού και έχοντας εμπειρία, γνώση και επαφή με τον πελάτη, η General Gas προσφέρει υψηλής ποιότητας και απόδοσης συσκευές φυσικού αερίου και υγραερίου, άρτια και συνεπή παράδοση, τεχνική υποστήριξη και επίδειξη των προϊόντων της.

Στην διάθεση προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον και προς την τσέπη του καταναλωτή, τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα και που είναι αποδοτικά, αυτόνομα, εύκολα στη χρήση, γρήγορα, οικονομικά, υγιεινά και πρακτικά.

Generalgas Gallery Voula 15
Generalgas Gallery Voula 16
Generalgas Gallery Voula 14
Generalgas Gallery Voula 13
Generalgas Gallery Voula 12
Generalgas Gallery Voula 10
Generalgas Gallery Voula 9
Generalgas Gallery Voula 8
Generalgas Gallery Voula 17
Generalgas Gallery Voula 7
Generalgas Gallery Voula 6
Generalgas Gallery Voula 5
Generalgas Gallery Voula 4
Generalgas Gallery Voula 3
Generalgas Gallery Voula 2
Generalgas Gallery Voula 1
Generalgas Gallery Voula 18