Συνταγές

Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΟ PELLET ΓΚΡΙΛ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
4 μπριζόλες πάχους 2,5 εκατοστών
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ σάλτσα Worcestershire
2 κ.σ βαλσάμικο
2 κ.σ μουστάρδα Dijon
2 κ.σ σάλτσα σόγιας
2 κ.σ ελαιόλαδο
Φρέσκο πιπέρι
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ
1 σακούλα Broil King® Griller’s Select Pellets Σφενδαμος | Βελανιδια | Κεράσι | – 63939

ΟΔΗΓΙΕΣ
Μαρινάρετε τις μπριζόλες όπως επιθυμείτε, φέρτε τις σε θερμοκρασία δωματίου πριν το ψήσιμο. Ψήστε την τέλεια μπριζόλα εύκολα, γενικά το ψήσιμο διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά. Γυρίζοντας την μπριζόλα και από τις 4 θέσεις που ενδείκνυνται παρακάτω θα καταλήξετε στα τέλεια σημάδια διαμαντιού κάθε φορά. Η θερμοκρασία τσιγαρίσματος ενισχύει τη γεύση διαλύει τα λίπη και δημιουργεί μια υπέροχη εμφάνιση. Ανάψτε το Broil King® Πέλλετ γκριλ και πατήστε την ένδειξη GRILL 600°F (316°C) και εφαρμόστε το. Ακολουθήστε το προκαθορισμένο άναμμα και μετά προθερμάνετε το γκριλ εντελώς. Βουρτσίστε ή ψεκάστε τις σχάρες με ελαιόλαδο.
Κόψτε το έξτρα λίπος από τις μπριζόλες. Σε μια καλά σφραγισμένη πλαστική σακούλα ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά.Μαρινάρετε τις μπριζόλες για μια ώρα σε θερμοκρασία δωματίου ή περίπου 3 ώρες μέσα σε ψυγείο. Προχωρήστε όπως αναφέρεται στον παρακάτω οδηγό ψησίματος για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.
Οδηγός Ψησίματος Μπριζόλας.
Τοποθετήστε την μπριζόλα στη θέση ρολογιού 10:00
Γυρίστε την μπριζόλα από την άλλη πλευρά στην ίδια θέση ρολογιού στις 10:00
Γυρίστε την μπριζόλα στη θέση ρολογιού στις 14:00 (τα σημάδια ψησίματος ενώνονται με τη σχάρα ψησίματος)
Γυρίστε την μπριζόλα από την άλλη πλευρά στην ίδια θέση ρολογιού στις 14:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *