Συνταγές

ΨΗΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
226 γρ. καθαρισμένα ραπανάκια ψητά
226 γρ. portobello μανιτάρια, καθαρισμένα και ψημένα
2 μοσχαρίσια κόντρα φιλέτο, ψητά
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λωρίδες
1/2 αγγούρι σε φέτες
4 φλιτζάνι ντοματίνια
1/2 φλιτζάνι φέτα σε κομματάκια
ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
1/3 φλιτζάνι ξύδι βαλσάμικο
2/3 φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.γ μουστάρδα
1 κ.γ μέλι
Αλάτι & φρέσκο μαύρο πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ
Ψήστε τα ραπανάκια, τα μανιτάρια και το κόντρα φιλέτο σε MEDIUM-HIGH θερμοκρασία για 4 λεπτά κάθε πλευρά για να κάνετε τα τέλεια σημάδια ψησίματος.
Έπειτα αφήστε το κόντρα φιλέτο και τα μανιτάρια για 5 λεπτά έξω από τη σχάρα και μετά κόψτε σε φέτες και τοποθετήστε τα πάνω από τα πράσινα λαχανικά μαζί με τα ψητά ραπανάκια και τα άλλα φρέσκα λαχανικά της αρέσκειας σας. Πασπαλίστε με τη βινεγκρετ και τέλος ρίξτε τη φέτα στη σαλάτα αν επιθυμείτε.
Σερβίρετε και απολαύστε την τέλεια φρέσκια σαλάτα σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *